برداشت ۱۹۰ تن ماهی سردابی از قطب آبزی‌پروری سمنان برآورد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۹۴

برداشت ۱۹۰ تن ماهی سردابی از قطب آبزی‌پروری سمنان برآورد شد

رئیس جهاد کشاورزی سمنان گفت: شمال دامغان به‌عنوان قطب تولید آبزیان استان، امسال ۱۹۰ تن ماهی سردابی تولید خواهد کرد.
برداشت ۱۹۰ تن ماهی سردابی از قطب آبزی‌پروری سمنان برآورد شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا قاسمی از آغاز برداشت ماهی سردابی از استخرهای پرورش ماهی در شمال شهرستان دامغان خبر داد و گفت: منطقه رودبار به ویژه کلاته‌رودبار و دیباج به علت شرایط اقلیمی مساعد قطب تولید پرورش ماهی سردابی استان سمنان محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: ۳۰ درصد ماهی‌های تولیدی استان سمنان در منطقه رودبار دامغان پرورش داده می‌شود و با راه‌اندازی مرکز تکثیر ماهی در دیباج سالانه هفت میلیون قطعه بچه ماهی در استخرهای پرورش ماهی رهاسازی می‌شود.

وی افزود: اکثر استخرهای پرورش ماهی دومنظوره است که علاوه بر پرورش ماهی، ذخیره آب کشاورزی هم انجام می‌شود که زمینه‌ای برای غنی شدن آب و در نتیجه بهبود وضعیت کشاورزی است.

این مسئول به اشتغالزایی تولید آبزیان در شهرستان دامغان اشاره و خاطرنشان کرد: در منطقه رودبار ۵۱ بهره بردار پرورش ماهی فعالیت می‌کنند و برداشت ماهی سردابی تا پایان فروردین ادامه دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار